ورود به سایت

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آرشیو وبلاگ
آمار وبلاگ
  • افراد آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 20
  • بازدید دیروز : 0
  • هفته گذشته : 20
  • ماه گذشته : 145
  • سال گذشته : 863
  • کل بازدید : 2,397
  • کل مطالب : 10
  • نظرات : 0
  • تعداد اعضا : 0

  • امروز : سه شنبه 01 خرداد 1403
عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
مطالب پر بازدید
پیوندهای روزانه
پشتیبانی




Powered By
Rozblog.Com
پیغام مدیر سایت
سلام دوست من به سایت متن آهنگ,متن موسیقی خوش آمدید
لطفا برای استفاده از تمامی امکانات دانلود فایل , شرکت در انجمن و گفتگو با سایر اعضا در سایت ثبت نام کنید




چهارشنبه 12 شهریور 1399

دانلود آهنگ مسعود صادقلو به نام خفگی

Download New Song Masoud Sadeghloo Called Khafegi

دانلود آهنگ مسعود صادقلو خفگی

متن آهنگ خفگی

تن من رگ نداره تیغ نزن
جز من اینجا هیشکی نیست جیغ نزن
میخوام این عشقو به تو حالی کنم
میخوام این توهمو خالی کنم
من سکوتم یه جنون آنیه
گاهی آرامشمم روانیه
مثه اون دیوونه که یه عمر همش
خیره به عقربه ساعت شد
شدم اونی که یه روزم نباشم
همه میگند اگه مرد راحت شد
مثه اون دیوونه که یه عمر همش
خیره به عقربه ساعت شد
شدم اونی که یه روزم نباشم
همه میگند اگه مرد راحت شد

نه یه طعمه نه تله نه با شلیک یه تیر
واسه کشتن پرنده پرشو ازش بگیر
میترسم از این تاریکی این حالت
که اکسیژن عشق تو خفگی داره فقط
مثه اون دیوونه که یه عمر همش
خیره به عقربه ساعت شد
شدم اونی که یه روزم نباشم
همه میگند اگه مرد راحت شد
مثه اون دیوونه که یه عمر همش
خیره به عقربه ساعت شد
شدم اونی که یه روزم نباشم
همه میگند اگه مرد راحت شد


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 46

چهارشنبه 12 شهریور 1399

۲۰ دی ماه سالروز به قتل رسیدن مرد اصلاحات ایران یعنی امیر کبیر صدراعظم ناصرالدین شاه قاجار است. برای آشنایی بیشتر با این شخصیت موثر در تاریخ ایران و اقدامات و سرنوشت او با ما همراه باشید. 
میرزا محمدتقی خان فراهانی در سال ۱۱۸۶ در روستای هزاوه شهرستان اراک به دنیا آمد. پدر او یعنی کربلایی محمد قربان آشپز قائم مقام فراهانی (صدر اعظم محمدشاه قاجار) بود که این موضوع باعث شد میرزا محمدتقی در میان خاندان قائم مقام رشد کند و چیز‌های بسیاری بیاموزد. در واقع او وطن دوستی و استقلال طلبی را از عباس میرزا (شاهزاده اصلاح طلب ایرانی) و دو وزیر بلند آوازه اش یعنی قائم مقام و پسرش میرزاابولقاسم قائم مقام آموخت.
 
میرزا محمدتقی خان که بسیار با استعداد بود و به سرعت فن نویسندگی و ادب و سیاست را آموخته بود توجه قائم مقام را جلب کرد و باعث پیشرت‌های زیادی در آینده برای امیر شد. اولین وظیفه سیاسی که بر عهده امیر کبیر گذاشته شد پس از گذراندن تحصیل و در سال ۱۲۰۷ رفتن به روسیه به همراه هیئتی به سرپرستی  خسرومیرزا (و به عنوان منشی خسرومیرزا) برای عذرخواهی از واقعه قتل گریبایدوف در ایران بود. همچنین او باید گزارشی از این سفر برای قائم مقام می‌نوشت که به خوبی از عهده مسئولیت‌هایش برآمد. سپس در اوایل سال ۱۲۱۶  به مقام وزارت نظام آذربایجان که مهمترین شهر آن دوران بعد از تهران بود منصوب شد و ماه مهر همان سال نیز به همراه ناصرالدین شاه که آن‌موقع ولیعهد بود برای ملاقات با امپراتور روسیه به ایروان رفت.
 
زیرکی و تیزهوشی که میرزا تقی خان از خود به خصوص در روابط خارجی نشان داده بود باعث شد در سال ۱۲۲۲ از سوی دولت ایران مامور شرکت در کنفرانس ارزنۀ الروم شود.  این کنفرانس با حضور نمایندگان روس و انگلیس در کشور عثمانی برگزار می‌شد و میرزا تقی خان ماموریت داشت تا به اختلافات و نبرد‌های ریشه‌ای بین ایران و عثمانی خاتمه دهد. او در این ماموریت تسلط خود را به امور سیاسی به خوبی نشان داد و مورد تحسین نمایندگان سیاسی روس و انگلیس قرار گرفت. نتیجه این کنفرانس عهدنامه ارزنۀ الروم بود که در حقیقت اولین هنرنمایی سیاسی امیرکبیر بود. این عهدنامه و عهدنامه‌های پیشین نشانگر میزان تسلط امیر بر امور سیاسی است و نشان می‌دهد که او تا چه حد فکر استقلال وطنش ایران را در سر می‌پرورانده است.
پس از درگذشت محمدشاه در سال ۱۲۲۷ کسی که به خوبی توانست مقدمات سفر ناصرالدین میرزا را به تهران فراهم کند میرزا محمدتقی خان بود. او مبلغ ۳۰ هزار تومان از بازاریان تبریز قرض کرد و سربازان موجود در تبریز را که حدود ۳۰ هزار نفر بودند با خود همراه کردو به سمت تهران راه افتادند. در چنین برهه حساسی لیاقت امیر در آراستن و رهبری سپاه باعث شد تا او از سوی شاه جدید لقب امیر نظام بگیرد. ناصرالدین شاه در تاریخ ۲۸ مهر ۱۲۲۷ در تهران بر تخت پادشاهی جلوس کرد و با وجود توطئه درباریان، در همان شب امیر نظام را به عالی‌ترین لقب و منصب کشوری یعنی اتابک اعظم  ملقب کرد.  دستخط شاه به امیر چنین بود:

«ما تمام امور ایران را به دست شما سپردیم و شما را مسئول هر خوب و بدی که اتفاق افتد می‌دانیم همین امروز شما را شخص اول ایران کردیم و به عدالت و حسن رفتار شما با مردم، کمال اعتماد و وثوق داریم و به جز شما به هیچ شخص دیگری چنین اعتقادی نداریم و به همین جهت این دست خط را نوشتیم.»

از آن به بعد در واقع امیر شخص اول مملکت و مسئول امور کشوری و لشکری شد. امیرکبیر با وجود مشکلات و هرج و مرج بسیاری که در مملکت وجود داشت با پشتکاری شگفت انگیز دست به اصلاحات زد و به موفقیت‌های چشمگیری نیز دست پیدا کرد.

زندگینامه امیر کبیر (میرزا محمد تقی خان فراهانی)؛ صدر اعظم ایران

تصویری منتسب به امیرکبیر که در روزنامه اطلاعات منتشر شده است

همسران و فرزندان امیر کبیر

امیرکبیر در طول زندگی خود دو بار ازدواج کرد. ابتدا با دخترعمویش «جان‌جان خانم» ازدواج کرد و صاحب سه فرزند شد. یک پسر به نام میرزا احمد خان ساعد الملک مشهور به «امیرزاده» که با منورالسلطنه دختر فرمانفرمای بزرگ ازدواج کرد و دو دختر که نام یکی از آن‌ها سلطانه ثبت شده‌ است. امیر در زمان صدارت خود از همسر اول جدا شد و سپس به خواست و اشاره ناصرالدین شاه با یگانه خواهر تنی ناصرالدین‌شاه که «ملک‌زاده خانم» نام داشت و به «عزت‌الدوله» ملقب بود در ۲۶ بهمن ۱۲۲۷ (۲۲ ربیع‌الاول ۱۲۶۵ ق) ازدواج کرد. ملک‌زاده خانم دختر محمد شاه و مهد علیا بود. او در شانزده سالگی به عقد امیر درآمد در حالی که امیر حدود چهل و سه سال داشت. نامه‌ای از امیر به ناصرالدین شاه هست که در آن نوشته است: «از اول بر خود قبله عالم معلوم است که نمی‌خواستم در این شهر صاحب خانه و عیال شوم. بعد، به حکم همایون و برای پیشرفت خدمت شما، این عمل را اقدام کردم.» که نشان دهنده اراده شاه در این ازدواج است. امیر از عزت الدوله نیز صاحب دو دختر شد که یکی «تاج الملوک خانم» و دیگری «همدم الملوک خانم» نام داشتند. 
 

اقدامات و اصلاحات امیرکبیر

امیرکبیر در دوران صدارت خود اقدامات و اصلاحات موثری انجام داد که در تاریخ ثبت گردیده است. در زیر به تعدادی از این اقدامات اشاره می‌شود.

تاسیس مدارس دارالفنون

مدرسه دارالفنون در زمان صدارت امیرکبیر، در هفت شعبه تأسیس شد. مدرسه دارالفنون اولین مدرسهٔ جدید ایران بود که در آن اصول علمی جدید و دانش‌های مهندسی، پزشکی و فنون به جوانان آموزش داده می‌شد و بسیاری از معلم‌های آن از اروپا و به ویژه از کشورهایی مثل اتریش، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه به کار گرفته شده بودند. شاهزادگان قاجار نخستین دانشجویان دارالفنون بودند که از این امکانات بهره‌مند می شدند. مدارس دارالفنون زمانی افتتاح شدو آغاز به کار کرد که امیرکبیر دیگر از صدارت برکنار شده و به کاشان تبعید شده بود! با این وجود و با مخالفت‌های میرزا آقاخان نوری جانشینش، دارالفنون کار خود را ادامه داد.امیرکبیر همچنین به ترجمه کتاب های اروپایی همت گماشت که در گسترش علم و فرهنگ مدرن موثر بود.

انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه

در سومین سال سلطنت ناصرالدین شاه در ۱۸ بهمن ۱۲۲۹ خورشیدی (برابر با ۷ فوریه ۱۸۵۱ میلادی) اولین شماره روزنامه «وقایع اتفاقیه» به کوشش امیرکبیر منتشر شد. امیرکبیر دستور داد برای هر یک از افرادی که از دستگاه دولتی بیش از ۲۰۰ تومان حقوق می‌گیرند اشتراک این روزنامه اجباری است. در این روزنامه، اخبار داخلی شامل خبرهای مربوط به دربار، عزل و نصب‌ها، اعطای مقام‌ها، نشان‌ها و امتیازات چاپ می‌شد. در برخی شماره‌ها نیز اخبار رویدادهای شهرهای مختلف ایران به چاپ می‌رسید. همچنین این روزنامه بخش اخبار خارجیداشت که در آن اخبار مربوط به کشورهای اروپایی به چاپ می‌رسید. این روزنامه دارای صفحه حوادث نیز بود. در همین روزنامه بود که در کمتر از یک سال پس از انتشار اولین شماره‌اش، خبر تحریف‌شده‌ای از مرگ امیرکبیر منتشر شد! امیر هیاتی از مترجمان زبانهای مختلف تشکیل و باب روزنامه های فرنگی را به ایران باز نمود که در نشر دانش و فرهنگ نو بسیار تاثیر گذاشت.

زندگینامه امیر کبیر (میرزا محمد تقی خان فراهانی)؛ صدر اعظم ایران

مجسمه امیرکبیر در پارک ملت تهران

اصلاحات نظامی امیرکبیر 

به تربیت صاحب منصبان جدید پرداخت. فوج های نظامی جدید ایجاد کرد و حتی از ایلات و عشایر مرزی، برای ایجاد هنگ نظامی جدید استفاده کرد. کارخانه اسلحه سازی و توپ ریزی احداث کرد و باروت‌سازی تبریز را رونق داد. لباس متحد الشکل نظامی برای سربازان و صاحب منصبان (از پارچه ایرانی) ایجاد نمود. درجه های نظامی را تحت قانون جدیدی مشخص کرد و منصب‌های بدون شغل را برانداخت. 

اصلاح دیوان عدالت 

 اصول تازه ای برای دیوانخانه و دارالشرع بنیاد کرد. امور عرف و شرع را از هم جدا نمود و از مشکلات و محدودیت‌های اقلیت های مذهبی زردشتی ، مسیحی و یهودی کاست. آیین «بست نشستن» و «قمه‌زنی» را برانداخت و قانون را حاکم کرد.

اصلاحات عمومی امیرکبیر 

تشکیلات اداری کشور را اصلاح کرد. رسم خرید و فروش حکومت و ولایات را برانداخت. طبقه دهقان را حمایت کرد و از دست ستمگریهای گذشته آزاد نمود. اصول مالیاتی کشور را تغییر داد. خزانه کشور را سر و سامان داد. از مواجب و مستمریهای زیاد شاهزادگان و درباریان و دیوانیان و روحانیون کاست که البته باعث ایجاد خشم و دشمنی و در نهایت دسیسه این افراد در قتل او شد. عایدات دولت را افزایش داد و میان دخل و خرج دولت موازنه ایجادکرد.

 اصلاح امور شهری

چاپار خانه و اداره پست جدید راه انداخت. آبله کوبی را تعمیم داد که البته با وجود خرافات در جامعه با ممانعت و سرسختی مردم مواجه شد. .پس جزوه هایی در مبارزه با آبله و وبا در میان مردم و ملایان منتشر کرد. یخچال ها را از آلودگی پاک کرد. به سنگفرش کردن کوچه و بازار همت گماشت. از نهر کرج  به تهران  آورد و نخستین بیمارستان دولتی را بنا نمود.

رواج صنعت 

امیرکبیر کارخانه های مختلف صنعتی و پارچه بافی در کشور ایجاد کرد و از اهل فن چند نفر را به روسیه فرستاد تا فنون غربی بیاموزند و از صنعت ملی دفاع کرد. به استخراج معادن دست زد و آن را تا 5 سال از مالیات معاف نمود. در این راه استادان معدن شناسی را استخدام نمود و مجمع الصنایعی از مصنوعات ایران تاسیس کرد و صنعت ایران را تا جایی رواج داد که محصولات ایران به نمایشگاه لندن فرستاده شد. 

توسعه کشاورزی 

چندین سدسازی اصولی انجام داد. زراعت بعضی محصولات را معمول ساخت. شیلات خزر را از اتباع روس گرفت و به ایران برگرداند. در آبادانی خوزستان کوشید.

پیشرفت  تجارت 

از بازرگانان داخلی و خارجی ایرانی پشتیبانی کرد و تیمچه امیر را به عنوان مجمع بازرگانان ایجاد کرد و تجارت ایران را سرو سامان داد . صادرات را افزایش داد و در مقابل از واردات کالاهای لوکس و غیر ضروری جلوگیری کرد.

مقابله با دین نو ظهور 

میرزا محمدتقی خان امیرکبیر در برخورد با دین آوران جدید یعنی سید محمد علی باب و پیروانش بدون نرمش و مدارا و با قاطعیت به مقابله برخواست زیرا دین‌آوری و بدعت را مغایر با وحدت ملی و استقلال ایران می‌دانست.

زندگینامه امیر کبیر (میرزا محمد تقی خان فراهانی)؛ صدر اعظم ایران

پرتره امیر کبیر نقاشی محمدابراهیم نقاش‌باشی

 

عزل و قتل امیرکبیر 

امیرکبیر که استقلال ایران را جان تازه‌ای بخشیده بود و اقتدار دولت مرکزی را به رخ جهانیان کشیده بود، مورد حسد و دشمنی بسیاری قرار گرفت. دولت‌های خارجی استعمارگر به‌ویژه روس و انگلیس از دشمنان اصلی او بودند. همچنین دشمنان و عوامل داخلی براندازی او یعنی درباریان ناراضی، شاهزادگانی که از تعدیل مواجب ضرر کرده بودند، سیاسیونی که در دولت‌های پیشین سیاست‌های حکومتیشان با شکست روبرو شده بود و نسبت به موفقیت‌ها واصلاحات امیرکبیر حسادت داشتند همگی زیر لوای مهدعلیا مادر شاه جمع شدند و به تحریک شاه  و دسیسه علیه او مشغول شدند. سرانجام استبداد ذاتی حکومت قاجار که اقتدار و ارزش اجتماعی فرد دیگری غیر از مستبد حاکم را تاب نمی‌آورد سبب شد تا این توطئه‌ها موثر واقع شود و شاه نتواند اقتدار و شکوه امیر را تحمل کند. 
ناصرالدین شاه به تحریک اطرافیانش ابتدا تلاش کرد از اختیارات امیر بکاهد بنابراین او را کمتر به دربار احضار می‌کرد و دستخط‌های خود را مستقیما خطاب به دیگران می‌نوشت. کم کم عرصه چنان بر امیر تنگ شد  که طی نامه‌ای از شاه خواست که  نیت اصلی خود را آشکار کند تا امیر هم بدان‌ها گردن نهد! پس از کشمکش‌های سیاسی بین شاه و امیر سرانجام شاه در ۲۲ آبان سال ۱۲۳۰ حکم عزل امیر از صدارت صادر شد. 
متن نامه شاه در این باره از این قرار است:
«چون صدارت عظمی و وزارت کبری زحمت زیاد دارد و تحمل این مشقت بر شما دشوار است شما را از آن معاف کردیم  باید به کمال اطمینان مشغول عمارت نظام باشید...»
شاه که از محبوبیت امیر کبیر در میان مردم و سپاهیان واهمه داشت و می‌ترسید شاید امیر در مقابل حکم عزل خود واکنش نشان دهد و علیه شاه دست به اقدام خشونت آمیزی بزند ابتدا امیر را از وزارت بر کنار ساخت، ولی امارت نظام را برای چند روزی باقی گذاشت  اما امارت نظام او هم چندی بیش نپایید. امیر سعی کرد با شاه ملاقات نماید و از زائل شدن ثمره اقداماتش جلوگیری کند اما تلاش‌های او بی نتیجه ماند. تنها کسی که در این روز‌ها بین امیر و شاه وساطت کرده و میخواست بین آن دو آشتی بر قرار کند، عزت الدوله همسر امیر و خواهر شاه بود. میرزاآقاخان نوری، صدراعظم تازه شاه، وابستگان پول پرست خود را در مصدر کار‌های نظام قرار داد و چنان در امور سپاه مداخله کرد که امیر به تنگ آمده و در نامه‌ای به شاه نوشت:
«این غلام نمی‌تواندنظم دهد، با بی‌نظمی کار از پیش نمی‌رود ... این درد غلام را می‌کشد که فردا مردم گویند آن نظم میرزاتقی خان گذشت. مرگ را برخود گواراتر از این حرف می‌داند ... امر امر جهان مطاع است»
شاه به این نامه نه تنها اعتنایی نکرد بلکه تصمیم گرفت امیرکبیر را به کاشان به تبعید بفرستد، اقدام دالگورکی، سفیر روس در تهران نیز که اعضای سفارت روس را به منزل امیرکبیر فرستاد و شایع کرد امپراتور روسیه، امیر را زیر چتر حمایتی خود گرفته؛ شک و تردید و خشم را در دل شاه بیشتر و او را در این اقدام مصمم‌تر کرد.

زندگینامه امیر کبیر (میرزا محمد تقی خان فراهانی)؛ صدر اعظم ایران
امیر در ۲۹ بهمن ۱۲۳۰ از تمام خدمات دولتی‌اش محروم و تبعید شد و سپس شاه فرمان قتل امیرکبیر را که خطاب به حاج علی خان مراغه‌ای حاجب الدوله معروف به «آقا علی»بود  صادر کرد.
متن فرمان  شاه برای قتل امیرکبیر اینگونه است:
«چاکر آستان ملائک پاسبان فدوی خاص دولت ابد مدت حاج علی خان پیشخدمت، خاصه فراشباشی دربار سپهر اقتدار مامور است که به فین کاشان رفته میرزاتقی خان فرهانی را راحت نماید و در انجام این ماموریت بینالاقران مفتخر و به مراحم خسروانی مستظهر بوده باشد.»
وقتی حاج علی خان با همراهانش به باغ فین رسیدند علی اکبر بیک چاپار دولتی، منتظر بیرون آمدن امیر از حمام بود تا جواب نامه مهدعلیا به عزت الدوله را بگیرد. فراشباشی با ماموران خود وارد حمام شدند و راه ورود و خروج حمام را بستند. سپس فراشباشی فرمان شاه را به او اعلام کرد. امیر خواست همسرش عزت الدوله را ببیند و یا وصیت کند اما اعتماد السلطنه به او این اجازه را نداد. پس امیر به دلاکش دستور داد تا رگ‌های هر دو بازویش را بزند. 
امیر را ابتدا در کاشان دفن کردند. چند ماه بعد، به اصرار همسرش عزت‌الدوله او را به کربلا منتقل کردند و در اتاقی که درب آن به سوی صحن امام حسین باز می‌شد به خاک سپردند.
به این ترتیب ایران یکی از لایق‌ترین و مصلح‌ترین افرادش را که بسیار در پیشرفت و نظم و سامان دادن به مملکت تاثیرگذار بود را از دست داد تا بار دیگر دیکتاتوری پادشاهی به راه تاریک خود ادامه دهد. 
 

چهره امیرکبیر در سینما و تلویزیون ایران

نقش شخصیت امیر کبیر در تلویزیون و سینمای ایران توسط بازیگران مختلفی ایفا شده که در به آن اشاره شده است.

سعید نیکپور در نقش امیرکبیر 

سعید نیکپور در نقش امیرکبیر 

  • در فیلم «ناصرالدین شاه آکتور سینما»،  داریوش ارجمند بازیگر نقش امیرکبیر بازی بود.
    در مجموعه تلویزیونی «امیرکبیر»،  سعید نیکپور در نقش امیرکبیر بازی کرد.
    در مجموعهٔ تلویزیونی «سلطان صاحبقران» ساخته علی حاتمی، نقش امیرکبیر را ناصر ملک‌مطیعی بازی کرده است.
    در مجموعه تلویزیونی «سال‌های مشروطه» در سال ۱۳۸۸ ساخته محمدرضا ورزی،  محمد صادقی نقش امیرکبیر را بازی کرد.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 53

چهارشنبه 12 شهریور 1399

کافه مسعودیه تهران ، یک فنجان قهوه‌ی قجری


کافه های تهران - کافه مسعودیهچشیدن طعم قجری در مسعودیه

اگر هوس نوشیدن یک فنجان گرم در اتاق‌های قجری را کرده‌اید، کافه مسعودیه خوراک خودتان است. در میان کافه های تهران ، عمارت مسعودیه با حس نوستالژیک تهرانی پذیرای شماست؛ حسی شبیه سرزدن به مادر بزرگ و پدربزرگ در یک عمارت مجلل قجری! نشستن روی یک صندلی چوبی، پشت میزی که با پارچه‌ی خوش‌نمای گل‌گلی تزیین شده، پر از صمیمیت دلنشین ایرانی است و باید با خوردن یا نوشیدن یک طعم خوشمزه داخل ظروف خوش‌نقش ایرانی در عمارت مسعودیه کاملش کنید.

 

آدرس: خیابان ملت، بالاتر از ایستگاه مترو ملت، عمارت مسعودیه

کافه چای بار ، آرامش در فضای سبز عمارت کلاه فرنگی

کافه های تهران - چای بارحس خوب بودن در کافه چای بار

اگر شما هم اهل گشت درکافه های تهران باشید، با ما هم عقیده‌اید که چشیدن یک طعم دلچسب در هوای خنک و آرامش‌بخش باغ، یک تجربه‌ی معرکه از لحظه‌های پایتخت‌گردی است. کافه چای بار در خیابان دزاشیب جای دنجی برای فرار از شلوغی شهر است. در این کافه حتماً غذاها و نوشیدنی سنتی را سفارش بدید و با آرامش و عطر فضای باغ، لذتش رو چند برابر کنید.

آدرس: خیابان دزاشیب، خیابان کریمی، خیابان سلیمی شمالی، پلاک ۱۴۵

کافه دیاموند ، یک بعد از ظهر پر از خوشمزگی

کافه های تهران - کافه دیاموندکافه بازها در دیاموند

حس خوبی که این کافه به مشتری‌هاش می‌دهد را نمی‌شود فراموش کرد. این‌جا برای یک خلوت دو نفره انتخاب فوق‌العاده‌ای است. آجر به آجر ساختمان این کافه آرامش را به کافه‌نشین‌ها انتقال می‌دهد. دیاموند برای زمان صبحانه هم مثل ساعت‌های دیگر روز، منوی خوشمزه‌ای در اختیارتان قرار می‌دهد. میزهای این کافه علاوه بر داخل ساختمان، در حیاط هم چیده شده، پس عاشقان اکسیژن و فضای دلباز هم از دیاموند راضی خواهند بود.

آدرس: خیابان انقلاب، خیابان نجات الهی، خیابان فلاح‌پور، پلاک ۳۳

کافه نادری ، پاتوق چند دهه‌ی کافه‌بازهای تهران


کافه های تهران - کافه نادرییک دنیا نوستالژی در کافه نادری

نادری فقط یک کافه نیست، بلکه یک تکه از تهران قدیم است که به نسل جدید ارث رسیده. بوی خاطره‌های روشنفکرها و نویسنده‌های دهه‌های چهل و پنجاه را می‌شود در حال‌وهوای میزهای قدیمی این کافه حس کرد. کافه نادری یکی از حرفه‌ای‌ترین کافه‌ های تهران است و چیزی بیش از طعم‌های خوشمزه‌ی آن مشتریانش را برای نشستن روی صندلی وسوسه می‌کند.

آدرس: خیابان جمهوری، پایین‌تر از چهارراه استانبول، بین خیابان سی تیر و چهارراه استانبول، پلاک ۵۲۴

کافه ویونا ، یکی از پرشعبه‌ترین کافه های تهران

کافه های تهران - کافه ویوناکافه های ویونا در نقطه‌های مختلف تهران

شعبه‌های ویونا را در جاهای مختلف تهران می‌شود پیدا کرد. این کافه طرفدارهای پر و پاقرصی را به خودش جذب کرده است. تجریش، پاسداران، طالقانی، سعادت آباد و بهشتی و… از جمله مناطقی است که این کافه‌ی دوست داشتنی در آن‌ جا خوش کرده‌ است. ویونا از بهترین کافه های تهران محسوب می‌شود که هم تنوع و کیفیت منوی آن راضی کننده است و هم دکوراسیون و پرسنل خوش برخوردش.

آدرس شعبه ۱: خیابان بهشتی، خیابان سرافراز، برج دریای نور

تلفن: ۰۲۱۸۸۱۷۱۹۷۷

آدرس شعبه ۲: تجریش، بلوار شهرداری، کوچه‌ی زعیم، بازار قائم، طبقه‌ی پنجم، پلاک ۲۱۷۶

تلفن:۰۲۱۲۲۷۲۱۶۸۸

آدرس شعبه ۳: سعادت آباد، بالاتر از میدان کاج، انتهای بلوار سعادت آباد، به سمت اوین، نبش چهارراه بهزاد

تلفن: ۰۲۱۲۲۳۷۷۹۴۴

کافه رستوران کاوالی ، یک وقت گذرانی لوکس در تهران

کافه های تهران - کافه رستوران کاوالیکاوالی یک کافه‌گردی لوکس در تهران

اگر طرفدار معماری اروپایی با یک نورپردازی خاص و آرامش‌بخش هستید، کاوالی شما را راضی می‌کند. این کافه رستوران لوکس در محدوده‌ی سعادت آباد قرار دارد و طرفدارهای مخصوص خودش را دارد. نوع مبلمان و رنگ‌های طلایی و مشکی که در چیدمان این کافه استفاده شده، فضایی شیک و مجلل به‌وجود آورده که سلیقه‌های خاص خواهان آن هستند. منوی این رستوران هم جایی برای تردید نمی‌گذارد؛ هر طعم خوشمزه‌ای که هوس کرده‌اید توی منو پیدا می‌کنید.

آدرس: سعادت آباد، یادگار جنوبی، خروجی فرحزاد شمالی، پلاک ۲۵

کافه فامیل

بهترین کافه های تهران - کافه فامیل نارمککافه فامیل نارمک

کافه فامیل یکی دیگر از کافه‌های دنج تهران خودمان محسوب می‌شود که در شرق پایتخت قرار گرفته و محیطی بسیار دنج و خودمانی را برای مشتریان خود طراحی کرده است. این کافه نیز همانند اکثریت کافه‌های دیگر، دارای تم چوبی با نور ملایم و موسیقی لایت است که فضایی صمیمی و عالی را برای گپ و گفتمان‌های دوستانه فراهم می‌کند. اما دکوراسیون، منو یا ظاهر کافه فامیل باعث نشده تا ما آن را در لیست بهترین کافه های تهران قرار دهیم. در حقیقت مهم‌ترین مزیت کافه فامیل، مدیریت این کافه است که تلاش دارد با مشتریان خود ارتباطی نزدیک داشته باشد تا واقعا تشکیل یک خانواده بزرگ را دهند! به همین خاطر مدیریت کافه تلاش می‌کند تا بتواند از طریق شبکه‌های اجتماعی با مشتریان خود ارتباطی صمیمی داشته باشد و حتی بازی‌های گروهی به صورت آنلاین برگزار نماید یا برنامه مسابقات مختلف مثل تخته نرد را اعلام کند. این کافه دارای وای فای و پارکینگ رایگان است و شما می‌توانید در محیط کافه به صورت کاملا آزاد، سیگار بکشید.

آدرس کافه فامیل: تهران، میدان نبوت (هفت حوض)، جانبازان شرقی، خیابان مصطفوی، تقاطع برغمدی و ابراهیم، پلاک ۴۱، طبقه ۱

 



امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 68

چهارشنبه 12 شهریور 1399

بدون شک شیرینی ناپلئونی یکی از پرطرفدار ترین شیرینی های میون ما ایرونی هاست. اینکه اسم این شیرینی ناپلئونی هست بیشتر از اینکه بدونیم وافعاً اختراع ناپلئون بوده یا نه به ما یادآوری میکنه که درست کردن خمیر این شیرینی که به نام خمیر هزار لا یا میل فوی معروف هست وافعاً انگیزه ناپلئونی می خواد و بعد خوردنش البته :) امروز بدون اینکه توان و انگیزه ناپلئونی داشته باشیم قراره با هم این شیرینی خوشمزه رو درست کنیم به شرط اینکه حتماً قبلش یک بسته خمیر آماده هزارلا آماده کرده باشیم :) پس در ادامه با ما همراه باشین.

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

  • خمیر هزارلا یا میل فوی آماده 1 بسته
  • خامه فرم گرفته یک و نیم پیمانه
  • خلال یا پودر بسته برای تزئین به میزان لازم
  • پدر قند مقداری برای تزئین
  • مراحل تهیه شیرینی ناپلئونی خانگی

    حتماً خیلی از شما عزیزان می دونین که خمیر هزار لا یا میل فوی به خمیر هایی اطلاق میشه که خمیر اون با استفاده از میزان قابل توجهی کره تهیه میشه و عمل آوری خاص خودش رو داره که عبارت از چندین استراحت و ورز دادن مخصوص هست، همین مراحل تهیه به خصوص باعث میشه تا این خمیر در زمان پخت چند برابر میزان اولیه اش بشه و بسیار ترد و پوک بشه. ان شاءالله در آینده نزدیک طرز تهیه این خمیر رو با هم تجربه خواهیم کرد و اما، قبلا از اینکه تهیه شیرینی رو شروع کنیم، فر رو روشن می کنیم و  روی درجه 180 سانتگیراد تنظیم میکنیم. خمیر هزار لا در اغلب سوپر ماکت های بزرگ و فروشگاه های صنایع غذایی با برند های مختلف قابل دسترسی هست. بعد از اینکه خمیر رو باز کردیم بدون اینکه لایه کاغذی زیر خمیر رو جدا کنیم به همون صورت روی سینی فر بازش می کنیم. بعد به وسیله چاقو اون رو به تکه هایی با ابعاد مساوی تقسیم می کنیم. من ابعاد رو 4×5 سانتی متر در نظر گرفتم.

    بریدن خمیر میل فوی یا هزار لا

    بریدن خمیر میل فوی یا هزارلا

    حالا سینی رو داخل فر قرار میدیم و 15-20 دقیقه که بستگی به نوع فر شما داره، زمان میدیم تا خمیر ها بپزن و حجمشون دو تا سه برابر بشه.

    ورقه های پخته شده خمیر میل فوی

    ورقه های پخته شده خمیر میل فوی

    بعد از اینکه خمیر حسابی حجم گرفت، سینی رو از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم تا کاملاً خنک  بشن. همونطوری که همگی امتحان کردیم، نان های مابین این شیرینی بسیار ترد و شکننده هستن و همین عامل هم باعث میشه میل کردن این شیرینی کمی سخت بشه. ما برای لایه های میانی این شیرینی به مقداری پودر نان همین نان هزارلا نیاز داریم پس، از قسمت هایی که کوچکتر و یا نامتقارن هستن استفاده می کنیم و با کمک دست اون ها رو کاملاً پودر می کنیم.

    خرد کردن خمیر پخته شده

    خرد کردن خمیر پخته شده

    سپس خامه ای رو از قبل آمده کردیم و قبلاً در مورد فرم دادنش حسابی توضیح داده بودم رو داخل قیف می ریزیم. اگر قیف هم در دسترس نداشتین هیچ موردی نداره و به راحتی می تونیم کار رو ادمه بدیم.

    خامه فرم گرفته

    خامه فرم گرفته آماده

    حالا یک تکه از نان ها رو روی تخته کار قرار میدیم و با کمک قیفی که بدون ماسوره هست و فقط نوک قیف رو با قیچی بریدیم و یا حتی با کمک یک چاقو مقداری از خامه رو بر میداریم و یک لایه و کاملاً به خامه آغشته میکنیم. سپس کمی از پودر نان هزارلا رو روی لایه خامه ای می پاشیم.

    آغشته کردن خمیر با خامه فرم گرفته و ریختن خرده های خمیر روی خامه

    آغشته کردن خمیر با خامه فرم گرفته و ریختن خرده های خمیر روی خامه

    و بعد یک لایه دیگه از نان رو روی لایه زیرین قرار میدیم و با فشار کم دست، اون رو روی جای جودش ثابت نگه میداریم و مجدداً مرحله قبل رو تکرار میکنیم.

    قرار دادن لایه دوم خمیر و تکرار مرحله قبل

    قرار دادن لایه دوم خمیر و تکرار مرحله قبل

    میتونیم دوباره برای لایه سوم هم همین مراحل رو انجام بدیم ولی من اینکار رونکردم به دلیل اینکه میل کردن شیرینی سخت نشه و بدون متلاشی شدن اون بشه ازش لذت برد. نهایتاً روی شیرینی رو با مقداری پودر بسته یا خلال پسته و پودر قند تزئین و سرو می کنیم.

    شیرینی ناپلئونی

    شیرینی ناپلئونی


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 65

چهارشنبه 12 شهریور 1399

قلعه رودخان متعلق به دوره سلجوقیان، در ارتفاعات جنگلی شهرستان فومن واقع شده است. این قلعه 2 هکتاری 56 برج دارد و دارای دیواری به طول 1500 متر است. البته برخی از کارشناسان ساخت قلعه را مرتبط به دوره سامانی و زمان حمله اعراب به ایران نسبت می دهند.

 

برخی کارشناسان قلعه رودخان را به دوره سلجوقیان و پایگاه مبارزاتی اسماعیلیان نسبت می دهند. این قلعه با موقعیت ویژه و قرارگرفتن در شیب تند و هوای مه آلود برای دفاع مکان مناسبی بوده است. روی کتیبه ی واقع شده در سر در ورودی قلعه حک شده به دستور سلطان حسام الدین در سال های 918 تا 921 هجری قمری باسازی شده است. البته کتیبه ذکر شده در حال حاضر در موزه رشت نگهداری می شود.

 

قلعه رودخان از دو قسمت، ارگ محل زندگی و حرم سرای حاکم و قورخانه مخصوص سربازان و فعالیت های نظامی تشکیل شده است. در شرق قلعه 12 ورودی، آبریز، زندان، حمام و در اضطراری وجود دارد. بخش غربی متشکل از آبریز، حمام، چشمه، حوض، آب انبار و 12 ورودی است. نکته متمایز کننده این قلعه این است که در طول تاریخ هیچ دشمنی نتوانسته آن را فتح کند. البته تعداد زیاد پله یکی از دلایل بوده که باعث شده حتی این قلعه را هزار پله بنامند.

 

طبیعت بکر، رودخانه زیبای رودخان و زیبایی خود قلعه باعث شده حتی با وجود پله های زیاد گردشگران و طبیعت دوستان از دیدن آن غافل نمانند. فاصله قلعه رودخان تا ماسوله از مسیر اصلی و آسفالت 60 کیلومتر، مسافت تا فومن 25 کیلومتر و همچنین تا رشت حدودا 49 کیلومتر است. با ررزو اینترنتی هتل های رشت مانند هتل بزرگ کادوس، هتل شبستان، هتل پامچال نه تنها از زیبایی های شهر رشت لذت می برید، به قلعه رودخان دسترسی خواهید داشت.


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 53

سه شنبه 30 اردیبهشت 1399

من شاکیم از دسته احساسی که دارم
که نتونستم تورو تنها بذارم
تو بگو تقاصه چی رو پس میگیری چرا میری
کاش میدونستم اشتباهمون کجا بود
از زمونست یا شاید تقصیر ما بود
کاش میتونستی که این حالو بفهمی
خیلی وقته من ندارم از تو سهمی
یه نمه بارون زده حالم بده بی معرفت نیستی
بدجوری جات خالیه بد حالیه چرا همش نیستی
یه نمه بارون زده حالم بده
بی معرفت نیستی
بدجوری جات خالیه بد حالیه
چرا همش نیستی
چرا فقط نیستی , یه نمه بارون زده
تکست آهنگ جات خالیه محمد رضا گلزار
نشد یه لحظه یادم بره نگات
کاش میشد عادی نشم برات
تا نشینم منتظر همیشه چشم به راهت
غرور واسه من تلخه بدونه تو
از همه خستم به جونه تو
هنوزم تو گوشمه صدایه خنده هات
یه نمه بارون زده حالم بده بی معرفت نیستی
بدجوری جات خالیه بد حالیه چرا همش نیستی
یه نمه بارون زده حالم بده
بی معرفت نیستی
بدجوری جات خالیه بد حالیه
چرا همش نیستی
چرا فقط نیستی

منبع:http://mydel70.blogfa.com/


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 99

سه شنبه 30 اردیبهشت 1399

خالی بود دستم من میترسیدم بری هیچی نگفتم
نمیخواستم که از چشمت بیفتم من همه حرفامو گفتم

سعیمو کردم نگه دارم تو رو با همه سختی
من نبودم تویه اون دنیا که ساختی دیدی آخرش اما هر دو باختیم

برو ولی همه درا رو پنجره ها رو باز میذارم تا که بیای خورشید و ماه رو
حتی خدا رو قسم میدم خیلی زیاد تا که بیاد یعنی میشه بیاد

برو ولی همه درا رو پنجره ها رو باز میذارم تا که بیای خورشید و ماه رو
حتی خدا رو قسم میدم خیلی زیاد تا که بیاد یعنی میشه بیاد

تکست آهنگ خالى بود دستم مسیح و آرش AP

من میبستم دستمو تا تو نبینی خالیم تا نفهمی که نباشی بی تو من چه حالیم
من برات زیباترینو از خودم میخواستمش نه نشد باور کنم آخر خودم میبازمت

برو ولی همه درا رو پنجره ها رو باز میذارم تا که بیای خورشید و ماه رو
حتی خدا رو قسم میدم خیلی زیاد تا که بیاد یعنی میشه بیاد

 

برو ولی همه درا رو پنجره ها رو باز میذارم تا که بیای خورشید و ماه رو
حتی خدا رو قسم میدم خیلی زیاد تا که بیاد یعنی میشه بیاد

منبع: فراتکست


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 61

سه شنبه 30 اردیبهشت 1399

وقت رفتنت از اینجا ته چشمای تو
حتی ذره ای خواهش نبوده
توی این رابطه ی تلخ مطمئنم
هرچی بوده اسمش آرامش نبوده
اگه رو به راه نمیشم اگه زخمم تازه مونده
من دلیل تازگیشم
فکر روزای گذشته عین خودسوزیه
اما من حریف تو نمیشم
هنوز این حس وامونده از اون رابطه جا مونده
چرا تنهام نمیذاری
چقد خسته ام از این تکرار من آلودت شدم انگار
درست عین یه بیماری
حس اون کسیو دارم که همه براش غریبن
حس آدم اضافی
بی تو از خونه میترسم
چی میدونی از کسی که دلتو بهش ندادی
تو گذشتی و گذشتم ولی باز گیر گذشتم
فرق من با تو همینه
من با تنهایی میجنگم تو ولی سرت شلوغه
فرق من با تو همینه
فرق من با تو همینه
هنوز این حس وامونده از اون رابطه جا مونده
چرا تنهام نمیذاری
چقد خسته ام از این تکرار من آلودت شدم
انگار درست عین یه بیماری

منبع: نکس وان


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 68

سه شنبه 30 اردیبهشت 1399

روز و شب به یادِ عشقت ای یار هم صدایه گریه و بارانم
رفته ام زِ یادت اما ای عشق تا ابد به یادِ تو می مانم , ای ..

عشقت را رها نکردم دست از پا خطا نکردم جز اسمت صدا نکردم
تا نازه تو را خریدم دل از هر کسی بُریدم عشقه دیگری ندیدم

تکست آهنگ از یادها رفته حجت اشرف زاده

خورشیدی شدی که هر روز من دورِ سرت بگردم
زیباییِ این جهان را در چشمت خلاصه کردم

جانا با تمامه دنیا از عشقه تو گفته بودم
افسوس عاشقم نبودی از یادِ تو رفته بودم

عشقت را رها نکردم دست از پا خطا نکردم جز اسمت صدا نکردم

 

عشقت را رها نکردم دست از پا خطا نکردم جز اسمت صدا نکردم
تا نازه تو را خریدم دل از هر کسی بُریدم عشقه دیگری ندیدم

منبع سایت: فراتکست


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 84

سه شنبه 30 اردیبهشت 1399

آهای صدای بارون دقیقه های بی جون
بهش بگین یادم نمیره تموم لحظه هامون
آهای صدای دریا دلای سنگ و تنها
بهش بگین بیاد که دلم نمیرسه به فردا
با تو رو به راهم بعد تو نگاهم مریضه
عشق منی برگرد نذار دیگه اشکام بریزه
حتی با همین درد دیوونگیام کم نمیشه
دیوونه شبگرد بیا دیگه واسه همیشه

پنجره باز منم و این حالت دلگیر هوا
خاطره ساز کجایی که کشته دلمو خاطره هات
چیزی نگو همه چی رو میشنوم از جفت چشات
چیزی نپرس دو سه روزه بد گره زدی بغضمو به صدات
آهای صدای بارون دقیقه های بی جون
بهش بگین یادم نمیره تموم لحظه هامون
آهای صدای دریا دلای سنگ و تنها
بهش بگین بیاد که دلم نمیرسه به فردا
با تو رو به راهم بعد تو نگاهم مریضه
عشق منی برگرد نذار دیگه اشکام بریزه
حتی با همین درد دیوونگیام کم نمیشه
دیوونه شبگرد بیا دیگه واسه همیشه

منبع سایت: تبا موزیک


امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0



بازدید : 196

عناوين آخرين مطالب ارسالي

Redesigned By : Ghaleb-Weblog.ir

طراح قالب

قالب رزبلاگ

مترجم قالب

جدیدترین مطالب روز

فیلم روز

متن آهنگ,متن موسیقی